Lista service-urilor auto din Ploiesti si Prahova

Acasa
Anvelope si jante auto
Dezmembrari auto
Geometrie roti 3D
Instalatii GPL
Parbrize
Piese auto
Reparatii cardane
Reparatii injectoare
Reparatii Turbine Turbosuflante
Service auto
Statii ITP
Tractari auto
Vanzari auto
Vulcanizare
Publicitate pe site
Inapoi 2845 vizualizari!

Centrul de Avarii AUTOKAT


Str. Marasesti, nr. 416A, Ploiesti
FAX - 0244516032
0735181151
autokat@centruldeavarii.ro
www.centruldeavarii.ro
Vezi PAGINA DE FACEBOOK
Descriere obiectiv

Centrul de avarii Autokat este nucleul rezolvarii tuturor problemelor auto. Este un service care rezolva integral si inalt calitativ orice avarie.

SERVICII OFERITE:

VOPSITORIE AUTO - Vopsirea autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu in suprafata de 250 mp.Specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice metode tehnice. Pregatirea autovehiculului pentru vopsire se face in statii speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, in scopul protejarii si al mentinerii curateniei, care este esentiala pentru calitatea serviciului prestat. Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie, acesta protejand caroseria impotriva gazarii cu fuller. Uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fullerului se realizeaza cu ajutorul lampilor cu unde infrarosii.

Izolarea vehiculului in timpul efectuarii vopsirii se face integral, indiferent de numarul elementelor vopsite. Aerul uscat folosit la uscarea vopselei este filtrat pentru a se evita depunerea de impuritati sau de particule de apa pe suprafetele vopsite.Atelierul este dotat cu doua standuri de preparare a vopselelor DUPONT, toti specialistii nostri in vopsit detinand atestate de calificare de la aceasta companie.Atelierul este dotat cu echipamente Blowtherm.

TINICHIGERIE - Reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu dotat corespunzator. Este evitata folosirea sudurii, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. Solutia aleasa este cea a deformarii la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale (masa si presa hidraulica de rederesat caroserii).

In locurile in care sudura continua este absolut necesara, se utilizeaza aparatul de sudura in argon, acesta avand avantajul ca nu incalzaste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat. Pentru realizarea acestor operatiuni atelierul este dotat cu echipamente adecvate.

ELECTRICA-ELECTRONICA

• Pornire motor - electromotor, contacte.
• Sistem incarcare baterie - alternator, releu incarcare, acumulator.
• Sistem de iluminare - verificari, inlocuiri, reglaje faruri si auxiliare.
• Unitati de control - senzori, relee, intrerupatoare, semnalizare, unitati centrale de comanda.
• Climatronic - compresor, radiator, vaporizator, uscator, supape comanda, senzori, electroventilatoare.
• Sistem de confort - inchidere centralizata, unitati de comanda usi, geamuri si oglinzi electrice.

DIAGNOZA AUTO - Societatea noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu servicii de diagnoza auto de cea mai buna calitate, pentru o serie larga de marci autoturisme. Daca aveti probleme cu autoturismul dumneavoastra, va invitam sa veniti cu el la noi iar echipa noastra se va ocupa de detectarea problemelor si rezolvarea acestora.

Pentru diagnoza auto dispunem de specialisti auto calificati dar si de echipamente si instrumente de diagnoza marca Bosch. Deoarece punem mare accent pe calitate, folosim instrumente performante de detectare a problemelor auto. Folosirea de aparatura Bosch ne ajuta in detectarea rapida si precisa a problemelor pentru a putea actiona in consecinta spre rezolvarea acestora.

MECANICA

• Fluide - schimb ulei si filtre, fluide de racire.
• Sistemul de franare - placute si discuri de frana, saboti si cilindrii de frana, cabluri, etrieri.
• Elemente de directie - uleiuri,capete de bara, bielete directie, burduf, caseta, pompa servo, rulmenti, articulatii.
• Elemente de suspensie - arcuri, amortizoare, flanse, rulmenti sarcina, brate suspensie,si antiruliu, pivoti, bucse.
• Sistemul de esapament - tobe, catalizator, sonde lambda, tampoane, turbo-compresor
• Motor - kit curele distributie, kit curele transmisie, injectoare,garnituri , suporti, tampoane.
• Cutie de viteze - kit ambreiaj, volanta, articulatii planetare, pompa si cilindru ambreiaj, uleiuri.
• Sistem de racire - radiatoare apa, ulei, pompa apa, termostat, furtune, sonde, incalzire/racire habitaclu.
• Roti - inlocuiri anvelope, jante, echilibrari . Informati-va asupra ofertei noastre de anvelope, pentru ca atat vara, cat si iarna sa rulati in conditii de siguranta.

STATIE ITP - AUTOTURISME

Venind in completarea lucrarilor de service, serviciul de inspectie tehnica periodica (ITP) se vrea a fi un plus de valoare in castigarea increderii clientilor nostrii.
Lucrarile de tip ITP se efectueaza in ambele de catre specialistii nostrii, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie. Toate aceste tipuri de verificari se efectueaza sub asistenta si autorizarea Registrului Auto Roman.
In eventualitatea constatarii unor defectiuni pe linia de ITP , acestea pot fi remediate de catre departamentul de service , urmand ca dupa aceea sa se reinspecteze autovehiculul si sa se acorde ITP-ul, castigul clientului fiind economia de timp si garantia lucrarilor efectuate.

ANALIZA SI DIAGNOZA

• Testare computerizata - motoare diesel si benzina, ecu motor, injectoare, ABS, ESP, ASR, EBD, SRS
• Identificare si stergere erori
• Inspectie service
• Climatizare auto - Incarcare si curatare instalatie A/C cu freon ecologic
• Vidarea instalatiei de aer conditionat
• Depistarea pierderilor in instalatia de aer conditionat cu substante de contrast
• Indepartarea mirosului urat din sistemul de climatizare
• Curatarea si dezinfectarea evaporatorului de aer conditionat din habitaclu

GEOMETRIE ROTI

Din aceste cauze, se recomandă ca, la momentul schimbării unui element al sistemului de direcţie (bieleta, bucşă, pivot, capăt de bară etc.), sau al sistemului de suspensie (amortizor, arc) să se efectueze geometria roţilor, pentru corectarea eventualelor deficienţe care apar odată cu aceste schimbări. De asemenea, la înlocuirea anvelopelor se recomandă echilibrarea acestora şi efectuarea geometriei roţilor, ştiut fiind faptul că o anvelopă dezechilibrată conduce nu numai la uzura prematură a acesteia dar antreneaza după sine şi uzura elementelor sistemului de direcţie şi suspensie.
În atelierele aparţinând companiei noastre orice astfel de înlocuire sau intervenţie este urmată de efectuarea geometriei roţilor, pentru prevenirea situaţiilor dificile sau a pericolelor care pot pune în pericol participanţii la traficul rutier.

SERVICE ROTI

AUTOKAT asigură un service rapid al roţilor autoturismului dumneavoastră. La noi puteti să beneficiaţi de servicii profesioniste privind:
• montare anvelope
• echilibrare roţi
• umflarea anvelopelor cu azot
• verificare şi reglare computerizată a direcţiei
AUTOKAT asigură de asemenea consultanţă în alegerea anvelopelor potrivite, în funcţie de dimensiuni, traseele utilizate, stil de conducere, încărcătură zilnică a maşinii.

SPALATORIE

Galerie foto
Cum ajungeti la Centrul de Avarii AUTOKAT!
Persoane de contact
RECEPTIE
0735181151
autokat@centruldeavarii.ro

RECLAMATII
0723094429
autokat@centruldeavarii.ro
Program de lucru

LUNI-VINERI: 08:30-17:00

SAMBATA-DUMINICA: INCHIS

Cuvinte cheie
service autokat ploiesti, vopsitorie auto ploiesti, tinichigerie auto, statie itp ploiesti, service roti, mecanica, electrica auto,
Trimite mesaj