Lista service-urilor auto din Ploiesti si Prahova

Acasa
Anvelope si jante auto
Dezmembrari auto
Instalatii GPL
Parbrize
Piese auto
Service auto
Statii ITP
Tractari auto
Vanzari auto
Publicitate pe site
Inapoi 12409 vizualizari!

IMAXIM

Str. Apelor, colt cu Mihai Bravu
0244.545.019
0733.118.822
office@imaxim.ro
www.imaxim.ro
Descriere obiectiv

Imaxim este o societate infiintata in 1994 si are ca principal obiect de activitate serviciile in domeniul auto.

Misiunea noastra la Imaxim este sa ne mentinem ca un furnizor de servicii optime din punct de vedere al raportului calitate/pret in domeniul reparatiei si intretinerii autovehiculelor.

In acest scop dorim sa implementam si sa mentinem un Sistem Integrat de Management al Calitatii conform standardului ISO 9001:2000.

Sistemul cuprinde activitatile de reparatie si intretinere a autovehicule, care sa asigure atat satisfacerea cat mai deplina a cerintelor clientilor, cat si eficienta si rentabilitatea firmei.

Servicii:

  • DIAGNOSTICARE ELECTRONICA - se realizeaza diagnosticarea, reglarea si verificarea sistemelor de gestiune electronica a autovehiculelor, a aparatelor de comanda, a injectiei motorului, a sistemelor ABS si ESP
  • INTRETINERE - schimb ulei, schimb filtre (ulei, benzina, aer si polen), schimb lichid si placute de frana, incarcare clima si service instalatii aer conditionat, echipament electronic complet automat pentru instalatii de aer conditionat
  • MECANICA - geometrie roti, motor, cutie, admisie aer, sistem evacuare, sistem franare, sistem suspensii, articulatie si transmisii, articulatii si rulmenti, transmisie ambreiaj, sistem alimentare, sistem racire motor, caseta de directie, mecanism distributie, inlocuire kit de distributie (curele, role intinzatoare si ghidaj, pompa apa)
  • VOPSITORIE - executam lucrari de tinichigerie si vopsitorie cu materiale profesionale de cea mai buna calitate. DOTARI SERVICE: Cabina vopsitorie auto; Banc redresat caroserii; Aparat sudura in puncte si argon; Elevatoare.
  • ELECTRICA - diagnoza aparatului de comanda electrica generala, repararea instalatiei electrice, reparatii electromotoare, reparatii alternatoare, etc.
  • MASURATORI AUTO
  • STATIE I.T.P. - Inspectia tehnica periodica - o problema rezolvata
  • TRACTARI AUTO NON STOP
Prezentare video IMAXIM!
Galerie foto
Cum ajungeti la IMAXIM!

Vizualizaţi Imaxim pe o hartă mai mare
Persoane de contact
Sef Service
0733.671.111

Director General
0733.341.111

Receptii / Programari
0733.118.822
Program de lucru

LUNI-VINERI: 08:00 - 17:00

Cuvinte cheie
diagnoza auto ploiesti, schimb ulei ploiesti, incarcari freon ploiesti, incarcari clima ploiesti, service instalatii aer conditionat auto ploiesti, tinichigerie auto ploiesti, vopsitorie auto ploiesti, electrica auto ploiesti, statie itp ploiesti, vulcanizare ploiesti, echilibrat roti ploiesti,
Trimite mesaj