Lista service-urilor auto din Ploiesti si Prahova

Acasa
Anvelope si jante auto
Dezmembrari auto
Geometrie roti 3D
Instalatii GPL
Parbrize
Piese auto
Reparatii cardane
Reparatii injectoare
Reparatii Turbine Turbosuflante
Service auto
Statii ITP
Tractari auto
Vanzari auto
Vulcanizare
Publicitate pe site
Inapoi 3303 vizualizari!

Test Pro Auto


Corlatesti, Strada Scolii 52B
0721695680
test.pro.auto.bog@gmail.com
Vezi PAGINA DE FACEBOOK
Descriere obiectiv

Test Pro Auto SRL va ofera urmatoarele servicii

- Diagnoza auto

- Incarcare Freon R134a Si R1234YF
- Curatare Injectoare direct pe masina cu aparatura speciala,
- Decarbonizari Motor cu hidrogen cu aparatura speciala,
- Curatare sistem ventilatie cu aparat special si solutii profesionale, eliminare bacterii si mirosuri neplacute

----------------------------------------------------------

Curatare Injectoare Diesel/Benzina

Efectuam curatare injectoare fara a fi necesara demontarea acestora, cu aparat si solutii profesionale marca Wynns pentru autovehicule Diesel dar si Benzina

Se pot rezolva diferite probleme cum ar fi: tremurat relantii, raspuns greoi la acelerare etc. Pentru detalii sunati sau lasati un mesaj si vom raspunde in cel mai scurt timp posibil

Acest tratament cu o durata de 20 minute curata sistemul de admisie, injectoarele si camera de combustie, pastrindu-le curate pe parcursul a 15.000 kilometri. In timpul tratamentului, motorul merge in gol timp de 20 minute cu un produs pur de curatare, in functie de tipul de combustibil. Cele doua produse pe care le folosim au fost testate, aprobate si certificate de institutul german TUV.

Tratamentul este un proces de curatare profesionala interna de decocsare a intregului sistem de alimentare cu combustibil, fara a fi necesara demontarea motorului pe componente. Murdaria dizolvata din injectoare, supape, respectiv camera de combustie este arsa in motor si evacuata impreuna cu gazele de esapament.

Aceasta curatare reface performanta originala a motorului. Raspunsul rapid la acceleratie, consumul redus de combustibil, nivelul redus de zgomot al motorului, respectiv gazele de esapament mai putin poluante. Rezultatul final este o conducere placuta pentru sofer si pasageri.

Preturi:
Motor capacitate cilindrica intre 1000cm3-1600cm3 = 200 Lei

Motor capacitate cilindrica intre 1601cm3 si 2000cmc = 250 Lei

Motor capacitate cilindrica intre 2001cm3 si 2500cm2 = 300 Lei

Motor capacitate cilindrica intre
2501cm2 si 3000cm3 = 350 Lei

-------------------------------------------------------

Incarcare Freon R134a Si R1234YF
Test Pro Auto  va ofera servicii complete de incarcare cu freon R134a si incarcare freon R1234yf. Avem cel mai nou agent de climatizare (freon) de pe piata din Ploiesti , respectiv Romania.
Oferim cele mai bune preturi pentru incarcare auto cu freon ecologic (R1234yf) - oferta 99 lei / 100 grame (include ulei si substanta de contrast).
Avem aparate de ultima generatie cu care efectuam incarcare freon, verificare instalatie si ungere instalatie cu ulei.

!!! ATENTIE: O incarcare cu un freon necorespunzator a instalatiei de climatizare a masinii dumneavoastra, duce la stricarea instalatiei de racire (compresor, valve, tubulatura, etc.). Fiecare masina foloseste o varianta de freon cu care a fost construita. Nu incarcati instalatia cu alt freon, pentru ca se va strica!!!

Din 2011, toate masinile noi construite trebuie sa fie echipate cu un sistem de climatizare avand un freon ecologic ('prietenos cu mediu inconjurator'), conform DIRECTIVA EUROPEANA 2006/40/EC

----------------------------------------------

DECARBONIZARE

Decarbonizare motor: Readuce performantele din fabrica ale motorului si scade emisiile de CO2
 
Oferta include:
- Decarbonizare motor cu aparat profesional
- Se vor curata: galeria de admisie,
- capul de cilindru,
- varful injectoarelor,
- supape de evacuare,
- galeria de evacuare,
- turbine,
- catalizator,
-egr,
- filtru de particule ( atata timp cat nu este blocat),
- reduce considerabil emisiile de CO2.
Oferta este valabila pentru toate tipurile de masini si toate tipurile de motorizari.
Cu timpul, depunerile de carbon rezultate din arderea combustibilului afecteaza puterea motorului, ii reduc performanta, maresc emisiile poluante si scad eficienta combustibilului. Efectuand aceasta curatare a motorului cu ajutorul mix-ului de hidrogen/oxigen, carbonul depozitat va fi inlaturat iar motorul va functiona din nou in parametrii normali acolo unde nu este cazul unei defectiuni mecanice.
Motorul isi va recapata puterea si performanta, vor scadea emisiile poluante si consumul de combustibil. In functie de motor, timpii curatarii este de aproximativ 40 de minute de la inceperea proceduri de curatare in functie de capacitate cilindrica a motorului rezultatele vor fi vizibile si imeidiat dupa terminararea procedeului de decarbonizare.
Acest proces de curatare cu hidrogen nu implica demontarea motorului, introducerea mix-ului de gaze fiind facuta prin admisia de aer in timp ce motorul functioneaza. Nu este coroziv sau daunator motorului.
Ajuta la:
Curatarea componentelor interne ale motorului (benzina, gpl, diesel). Curata sistemul de admisie. Curata sistemul de evacuare, inclusiv componentele interioare ale motorului ( pistoane , capete injectoare, supape. Poate sa degripeze si sa curete unele componente ancrasate gen EGR turbina , DPF( filtru de particule ) catalizator . Motorul o sa mearga mai “rotund”, mai silentios , vei simti un raspuns mai rapid al pedalei de acceleratie.

Pasul 1 – Conectam sistemul. Conectam aparatul la admisia/filtru aer al masinii si incepem procesul de decarbonizare.
Pasul 2 – Eliminarea carbonului. Depunerile de carbon incep sa se desprinda si vor fi eliminate pe evacuarea masinii.
Pasul 3 – Simte diferenta. Veti observa imediat un raspuns mai rapid al acceleratiei, va urca mai repede in turatie, nu va mai scoate fum, motorul va avea mai multa putere si un consum mai scazut.
 
Motorul masinii tale nu mai trage?
Motorul masinii tale nu merge rotund?
Motorul masinii tale consuma excesiv?
Orice motor termic datorita combustibililor lasa reziduuri de carbon.
Aceste depuneri de carbon au ca rezultat ineficienta componentelor motorului.
Decarbonizarea motorului se face cu un aparat special cu ajutorul Hidrogenului.
OxyHidrogenul este introdus in galeria de admisie si aspirat de motor.
Dupa 30/40 de minute cu motorul in relanti se elimina depunerile de carbon.
Prin eliminarea carbonului motorul respire mai usor.

Preturi incepand de la 70 Lei in functie de capacitatea motorului

Motor pana la 1500 cm3 -70 Lei
Motor intre 1500 si 2000 cm3 -100 Lei
Motor peste 2000 cm3 - 150 Lei

---------------------------------------------------

DIAGNOZA AUTO/ Diagnoza Auto la domiciliu

Oferim diagnoza auto cu testere de ultima generatie compatibile cu 99% din masini inclusiv grupul Dacia Renault pentru care se foloseste tester Can Clip folosit de reprezentante, diagnoza se poate efectual la dumneavoastra acasa pe raza municipiului ploiesti si imprejurimi pentru a afla problemele masinilor inainte de a vizita un service unde veti obtine inca o parere si veti putea evita unele lucrari inutile la masina dumneavoastea

Doriti sa achizitionati o masina, aceasta trebuie diagnosticata in vedere aflarii problemelor ascunse de catre diferiti vanzatori prin dezactivarea erorilor sa apara in bord

CALIBRARI INSTALATII GPL

REGENERARE DPF in cazul in care filtrul este perfect functional iar toti senzorii si sondele functioneaza in parametri normali
ACTIVARI DIFERITE FUNCTII IN CAZUL IN CARE MASINA PERMITE ACESTE FUNCTII FIIND ASCUNSE IN SOFTUL MASINII SI NU SUNT ACTIVATE DIN FABRICA
ACTIVARE GREEN MENU AUDI
DEZACTIVARE START/STOP
DEZACTIVARE SUNET CENTURA
INCHIDERE/DESCHIDERE GEAMURI DIN TELECOMANDA
BEEP INCHIDERE/DESCHIDERE
ETC
PRETURI INCEPAND DE LA 100 LEI PENTRU DEPLASARI IN FUNCTIE DE COMPLEXITATEA PROBLEMELOR

----------------------------------------------------

Curatare sistem AC auto/ Ozonificare auto / Igienizare auto

A NU SE COMPARA CU APARATELE CARE GENEREAZA OZON CARE DOAR ACOPERA MIROSULE NEPLACUE FARA FOLOSIREA SOLUTIILOR SPECIFICE CARE ELIMINA BACTERIILE SI ELIMINA MIROSURILE

1. Mirosuri datorat contaminarii bacteriologice a sistemului de aer conditionat
 
Problema: Praful și polenul transportat de aer reprezinta mediul ideal pentru o creștere masiva a numarului de bacterii. Bacteriile se acumuleaza în sistemul de aer conditionat. Când sistemul este pornit aceste microorganizme sunt inhalate de catre pasageri. Acestea cauzeaza curgerea nasului, iritatia ochilor, dureri de gât, iritarea bronhiilor și mirosuri neplacute.
 
Solutie: Tratament cu Aircomatic® III/Airco-Clean® Tratamentul cu The Aircomatic® III/Airco-Clean®: - Curata în întregime sistemul de aer condtionat al autovehiculelor. - Previne dezvoltarea microorganismelor în sistemul de aer conditionat. - Elimina mirosurile neplacute din sistemul de aer conditionat. - Previne reacaiile alergice.
 
Conceptul complet de curatare a tuturor sistemelor de aer condiaionat este format din lichidul Wynn´s Airco-Clean® Ultrasonic pentru autoturisme și aparatul Wynn's Aircomatic® III. Celula ultrasonica a aparatului Aircomatic® III vaporizeazA lichidul Wynn´s Airco-Clean® în particule mai fine de 5 microni. Rezultatul fiind curtaarea eficienta a evaporatorului. Tratamentul nu acopera mirosurile, ci le neutralizeaza și le elimina. Acest tratament complet se deruleaza automat, deci nu necesita niciun fel de supraveghere. De asemenea nu trebuie demontata nicio componenta
 
2. Mirosuri interioare care nu sunt cauzate de contaminare bacteriologica.
 
Problema: Mirosurile sunt molecule volatile de pe produse. Ele pot fi duse de aer sau se pot impregna în tapiteria mașinii. Mirosurile neplacute ca fumul de tugara, mirosurile de animale și de mâncaruri, etc. pot fi foarte iritante și neplacute. Se pot impregna în taputerie și pot persista ani de zile.
 
Solutie: Tratament Aircomatic® III Ozonizer/Air Purifier Tratamentul cu Aircomatic® III Ozonizer/Air Purifier: - Neutralizeaza mirosurile neplacute din interiorul mașinilor, care nu sunt legate de sistemul de aer conditionat. - Produce ozon. Conceptul complet de îndepartare a mirosurilor neplacute din interiorul autovehiculelor este format din lichidul Wynn´s Air Purifier Ultrasonic pentru mașini și aparatul Wynn's Aircomatic® III Ozonizer. Tratamentul se efectueaza în doua faze:
 
Faza I: Aircomatic® III Ozonizer
Aparatul Aircomatic® III va genera un flux constant de ozon în habitaclul mașinii. Un generator de ozon din interiorul aparatului produce 20 mg de ozon/ora. Ozonul produs intra în reacaie cu substantele care produc mirosurile neplacute, astfel acestea din urma sunt eliminate. Tratamentul prezinta siguranta completa pentru cel care folosește produsul, conducator auto, pasageri și materialele din habitaclu. Tratamentul cu ozon începe numai daca lichidul Wynn's Air Purifier este prezent în aparat.
 
Faza II: Air Purifier

Celula ultrasonica a aparatului Aircomatic® III vaporizeaza lichidul Wynn´s Air Purifier în particule mai mici de 5 microni. Acesta duce la neutralizarea completa a mirosurilor neplacute. Wynn's Air Purifier va neutraliza și ozonul ramas, deci este sigur sa folositi mașina dupa tratament. Acest tratament complet se deruleaza automat, deci nu necesita niciun fel de supraveghere. Deasemenea nu trebuie demontata nicio componenta

Pret tratament AIRCO-CLEAN 200Lei
Pret tratament AIR- PURIFIER 150 Lei

Oferta ambele tratamente 300 Lei

Se pot efectua si la domiciliul dumneavoastea aceste tratament cost suplientar 50 lei

Galerie foto
Cum ajungeti la Test Pro Auto!
Persoane de contact
Sef Service
0721695680
test.pro.auto.bog@gmail.com
Program de lucru

LUNI-VINERI: 09:00-18:00

SAMBATA: 10:00-13:00

DUMINICA: INCHIS

Cuvinte cheie
diagnoza auto ploiesti, decarbonizare motor, curatare injectoare, igienizare clima, ozonificare,
Trimite mesaj