Lista service-urilor auto din Ploiesti si Prahova

Acasa
Anvelope si jante auto
Dezmembrari auto
Instalatii GPL
Parbrize
Piese auto
Service auto
Statii ITP
Tractari auto
Vanzari auto
Publicitate pe site
Inapoi 8103 vizualizari!

Strand Auto Serv (SAS)

Ploiesti, Str. Strandului nr. 148
0244.595.146
0722.275.455
strand_auto_serv@yahoo.com
www.phtractari.ro
Descriere obiectiv

Firma noastra ofera in prezent servicii de tractari auto pe platforma pentru autoturisme noi, defecte sau avariate in cel mai rapid mod pentru clientii nostrii.

Putem transporta vehicule ( auto noi, avariate sau defecte ) si utilaje ( nacelle, stivuitoare, motostivuitoare, tractoare, etc ) cu sarcina maxima admisa de 9,5 Tone.

Putem remedia micile probleme ivite in trafic ( decontaminare produs - folosirea unui combustibil neadecvat alimentarii, diagnoza auto, etc ).

STRAND AUTO SERV dispune de un parc de depozitare de 2000 MP special amenajat, imprejmuit si iluminat cu paza permanenta si monitorizare video asigurata de 8 camere de supraveghere pe senzor de miscare, portile de acces atat pietonal cat si auto fiind actionate electronic prin comanda de la distanta, unde pot fi depozitate masinile.

In prezent, SC STRAND AUTO SERV SRL dispune de 8 autospecializate, echipate cu sisteme hidraulice.

  • autospecializate cu macara;
  • atelier mobil care poate efectua si tractare;
  • 2 autoturisme - atelier mobil (echipate corespunzator) care pot remedia micile probleme ivite in trafic;
  • 2 autoturisme in sistem TAXI ( la cererea clientilor care au avut evenimente rutiere, se pot pune la dispozitie pentru continuarea calatoriei ).

Tot parcul auto detine verificari tehnice periodice, licente, roviniete, asigurari obligatorii, pentru autoturismele transportate cat si pe perioada manipularii acestora, asigurari pentru persoanele aflate in cabina autospecializatelor.

Autospecializatele sunt echipate cu rampe cu lumina galbena intermitent, balize de semnalizare - Lumina galbena si conuri reflectorizante pentru operarea un flux curent, extinctoare cu pulbere care pot asigura stingerea unui incendiu la un autoturism, truse de prim ajutor, lopata, matura si nisip, fiind inscriptionate cu activitatea pe care o desfasoara si numerele de telefon ale dispeceratului cat si al firmei.

Si masina dumneavoastra poate avea probleme.

Pentru toate aceste probleme existam noi: STRAND AUTO SERV (SAS).

Galerie foto
Cum ajungeti la Strand Auto Serv (SAS)!
Persoane de contact
DISPECERAT
0244.595.146

ILARION PETRE
Director General
0722.275.455
strand_auto_serv@yahoo.com
Program de lucru

NON-STOP

Cuvinte cheie
tractari auto ploiesti, tractari auto prahova, asistenta rutiera ploiesti, tractari ieftine ploiesti, tractari auto pe paltforma ploiesti, transport auto pe platforma, tractari auto sas ploiesti, tractari automobile ploiesti, tractari utilaje ploiesti, servicii tractari auto ploiesti, tractari auto nonstop ploiesti, tractari autoturisme avariate ploiesti, tractari autoturisme noi ploiesti, remorcare auto ploiesti, remorcari auto prahova,
Trimite mesaj